Codoo-ERP - Odoo ERP Implementation, Customization, Development and ​Consultation Compan​y  


Contact us

                

Eden glavnih razlogov, zakaj Odoo velja za najboljši sistem ERP, je njegova prilagodljivost. Sistem je mogoče prilagoditi posebnim potrebam katerega koli podjetja, ne glede na velikost ali panogo.

Odoo je prilagodljiv sistem.


Funkcionalen je za mala, srednja in velika podjetja, saj imajo vsa podjetja isti cilj: vzpostavitev delovnih procesov čim bolj učinkovita in hitra, torej centralizirana in prilagodljiva.


Več podrobnosti

Odoo je pripravljen sistem.


Odoo je modularen sistem, vsak modul ima določen nabor funkcij, kar vam omogoča, da dobite več kot 3000 integriranih modulov in aplikacij, da prilagodite svojo vizijo vodenja in upravljanja vašega podjetja.


Več podrobnosti

Odoo kot odprtokodni sistem


Odoo kot odprtokodni sistem vam daje veliko prednost, možnost, da ga prilagodite svojim potrebam. Vaši procesi bodo integrirani, dobili boste celovito rešitev.


Več podrobnosti

Odoo je uporabniku prijazen sistem


Uporabniška izkušnja Odoo se nenehno izboljšuje in oblika je zelo dosledna. Učenje novih aplikacij je zelo intuitiven proces, ko ga enkrat znate uporabljati.

 

Več podrobnosti

Odoo je sestavljanka, ki jo sestavite glede na svoje cilje in potrebe, z vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete. Sami lahko dodate modul, ki bo opravljal funkcije, ki jih potrebujete. Odoo nudi zmogljivosti za administracijo prodaje, poročanje, računovodstvo, pa tudi upravljanje kadrovskih, proizvodnih, distribucijskih, logističnih in drugih procesov. Zasnovan je za povečanje učinkovitosti vseh procesov. Vse to je združeno v enotnem okolju sistema Odoo, ki omogoča popoln dostop do upravljanja vodilnih poslovnih procesov, kar poenostavlja medsebojno pomoč med poslovalnicami in omogoča nadzor nad učinkovitostjo trženja.

      Od leta 2022 je sistem Odoo hitro razvijajoča se rešitev (različica 16 je že izdana), vsaka od njih postaja vse boljša, bolj premišljena. Zato je trenutno po svetu več kot 5 milijonov uporabnikov, preveden pa je tudi v več kot 80 jezikov.

Naši uspešni projekti

 

Biovit & Codoo.

    Področje delovanja naročnikovega podjetja je dobava visokokakovostnih izdelkov priznanih svetovnih proizvajalcev, namenjenih uporabi v medicini, laboratorijski diagnostiki, industriji in raziskovalnih ustanovah.

   Pred uvedbo Odoo je podjetje uporabljalo druge sisteme. Soočili pa so se s problemom omejene funkcionalnosti.


Nauči se več